Lomakylä Tahkovuorella

Tahko-Tours on viihtyisä lomakylä Tahkon päätien varrella, 2,5 kilometriä ennen Tahkovuoren keskustaa Syvärijärven rannalla. Lomakylässä majoitut persoonallisissa erillishuviloissa, tai rivitalohuoneistoissa. Tahko-Tours on perustettu vuonna 2002 ja rakennustyöt on tehty vuosien 2005-2007 aikana. Myöhemmin, vuonna 2013 valmistui vielä tilausravintola Lakeford, ortodoksinen kappeli ja urheilukenttä. Kylän suunnittelu- ja rakennustyöt ovat suorittaneet suomalaiset arkkitehdit ja venäläiset suunnittelijat.

Majoituskohteet

Kaikki majoituskohteet ovat rakennettu yhtenäiseen tyyliin ja ne ovat ainutkertaisesti suunniteltu kokonaisuus. Seiniltä löytyvät maalatut koristeet ja taulut ovat kaikki käsin maalattuja. Osa lomakylän ympäristöstä on pinnoitettu aidolla luonnonkivellä.

Kaikista kohteista löytyy mm. lattialämmitys, terassi, sauna ja kuivauskaappi esimerkiksi lasketteluvälineiden kuivausta varten.

Kaikki majoituskohteet sijaitsevat samalla alueella luonnon keskellä parin kilometrin päässä keskustan sykkeestä. Kesällä matka taittuu mukavasti esimerkiksi vastaanotosta vuokratulla sähköpotkulaudalla, tai polkupyörällä ja talvella ohi kulkevalla ilmaisella Ski-Bussilla.

Majoituskohteet

Aktiviteetteja ja palveluita

Kesällä

Tahko-Toursin lomakylän asiakkaiden käytössä kesäisin on urheilukenttä, jonne saatavilla pelivälineitä ilmaiseksi vastaanotosta. Kentällä voi pelata tennistä, sulkapalloa, koripalloa ja lentopalloa. Lomakylässä on myös lasten leikkikenttä, sekä grillikodat asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Vuokraamme myös sähköpotkulautoja ja polkupyöriä.

Hiekkaranta on erinomainen uintiin ja käytössä on myös polkuveneet. Soutuvene kuuluu lomahuvilan vuokrahintaan, muille erikseen vuokrattavissa. Tahko-Toursilta voi myös vuokrata soutuveneen 5hv perämoottorilla, tai 20hv Buster-moottoriveneen. Lisäksi järjestämme vesi- ja kalastusretkiä. Syväri on kaunis järvi tuhansine saarineen, joista löytyy myös laavupaikkoja. Illalla auringonlaskun aikaan kala syö hyvin ja maisemat ovat päätä huimaavat.

Golfaajille Tahko-Tours on mainio paikka, sillä sijaitsemme vanhan ja uuden golfkentän välissä. Tarjoamme asiakkaillemme golfliput kilpailukykyiseen hintaan – pyydä tarjous golflomalle!

Kauttamme onnistuu varaukset myös muihin Tahkon alueen aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi Tahko Safareiden paintball-peleihin tai e-bikevuokrauksiin.

Aktiviteetteja ja palveluita

Talvella

Joka talvi jäädytetään oma urheilukenttä luistelukentäksi. Kenttä on kaikille avoin ja luistimet voi vuokrata Tahko-Toursin vastaanotosta. Lisäksi lapsille tehdään pulkkamäki vastaanoton viereen. Pulkat ja liukurit saa ilmaiseksi käyttöön.

Rantasaunan edustalla pääset virkistymään avannossa. Avanto on kaikille avoin ja sitä voi käyttää milloin tahansa. Vastaanoton auki ollessa voit kysyä pukeutumistiloja saunalle tai vastaanottoon. Sauna on vuokrattavissa erikseen. Pilkille ei ole pitkä matka ja pilkkivälineetkin voi vuokrata kätevästi Tahko-Toursin vastaanotosta.

Myöskin hiihtoladuille pääset suoraan lomakylän pihasta, sillä jääreitti kulkee heti järven jäällä ja maastoreitti aivan päätien toisella puolella.

Aktiviteetit

Vuoden ympäri

Majoittuessasi Tahko-Toursilla voit vuokrata paljun käyttöösi. Vuokrattavana Tahko-Toursin oma 10-hengen diesel-lämmitteinen porepalju LED-valoilla, tai normaali puulämmitteinen 6-hengen palju.

Tilaussauna on mainio paikka erilaisiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin. Saunalle voit vuokrata myös paljun tai tilata catering-palvelusta ruokailut. Tahko-Toursin kuljetuspalvelu palvelee etukäteen sovittuna ajankohtana. Kyytiä voit kysyä esimerkiksi lento- tai rautatieasemalle, tai Tahkon ja Kuopion keskustoihin.