Varausehdot

Varausehdot päivitetty 25.4.2021

Oleskelu lomakohteessa

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Loma-asunnon avaimet luovutetaan ja palautetaan Tahko-Toursin vastaanotossa, ellei toisin mainita. Kohteen täysi-ikäinen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimista. Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Lomahuvilan (LUXVIP tai Superior) vuokrahintaan sisältyy loppusiivous, liinavaatteet, pyyhkeet, laatikollinen takkapuita, astiat ja ruoanvalmistusvälineet, astianpesuharja, astianpesuaineet, roskapussit, siivousvälineet, pyykinkuivausteline, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, wc- ja talouspaperit, pefletit, saippuat, tulitikut ja joko sähkö- tai hiiligrilli (ei sisällä hiiliä tai sytytysnestettä). Kesällä myös soutuveneen käyttöoikeus.

Paljun tuonti kohteeseen on sallittua 40€ vesimaksua vastaan.

Rivitalohuoneiston vuokrahintaan sisältyy loppusiivous, liinavaatteet, pyyhkeet, astiat ja ruoanvalmistusvälineet, astianpesuharja, astianpesuaineet, roskapussit, siivousvälineet, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, wc- ja talouspaperit, pefletit, saippuat, tulitikut ja joko sähkö- tai hiiligrilli (ei sisällä hiiliä tai sytytysnestettä).

Rivitaloasukkaiden käytössä yhteinen pyykinpesukone erillisrakennuksessa. Huviloissa pyykinpesukone kohteessa.

Lomakylän alueella asiakkaiden vapaassa käytössä ovat kesäisin urheilukenttä, hiekkaranta ja kaksi grillikotaa, sekä talvisin avanto, pulkkamäki ja kaksi grillikotaa.

Vaikka loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, tiskit laitettuna tiskikoneeseen, jääkaappi tyhjennettynä ja mahdolliset eritteet siivottuna.

Pöydille jätetyistä likaisista astioista, sekä viemättömistä roskista voidaan molemmista periä 25€ lisämaksu. Likaisen työn lisä 50€.

Mikäli varauksen päättyessä loma-asunnon siisteys ei vastaa edellä ilmoitettua, voidaan veloittaa lisämaksu myös erikoissiivouksesta (esim. roskat/nuuskapussit ym, tiskit ja eritteet). Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: varaaja on vastuussa majoituskohteen kunnossa pysymisestä vuokra-ajankohtana. Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Tahko-Toursin henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Tahko-Tours ei vastaa niistä virheistä loma-asuntojen ennakkotiedoissa, jotka ovat syntyneet varausajankohdan jälkeen äkillisen olosuhdemuutoksen takia.

Loma-asunnon suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin asunnon vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava varausta tehtäessä, eikä sitä saa ylittää. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita.

Lomakylässä majoittuminen edellyttää loma-asunnon vuokraajan ja naapureiden kunnioittamista mukaan lukien hiljaisuus klo 22–06. Varaaja on täydessä vastuussa niin loma-asunnon kunnosta kuin naapurisovustakin. Mikäli majoittuja tai vieras ei yhtiön edustajan antamasta ilmoituksesta tai huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa loma-asunnossa tai lähiympäristössä, on yhtiöllä oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Mikäli yhtiö joutuu puuttumaan varauksen aikana esiintyviin väärinkäytöksiin useammin kuin yhden kerran, veloitetaan käynneistä aiheutuneet työtunnit toteuman mukaan huomioiden yö- ja pyhäkorotukset. Minimiveloitus on 100 €.

Tupakointi, lemmikit ja löytötavara

Tupakointi on kielletty kaikissa majoituskohteissa. Lemmikit ovat sallittuja ainoastaan etukäteen ilmoitettuna, lemmikkimaksu on 20€. Allergiakohteissa lemmikkien pito on kielletty! Löytötavaroita säilytetään vastaanottorakennuksessa 3 kk.

Varaus ja maksut

Tahko-Tours voi ottaa vastaan alustavia varauksia. Alustava varaus muutetaan normaaliksi varaukseksi ja laskutetaan vahvistuspäivänä, ellei asiakas ole sitä aiemmin perunut. Asiakas voi halutessaan maksaa laskun kahdessa osassa, ensimmäinen maksu on 30% varauksen hinnasta ja toinen maksu jäljelle jäänyt loppusumma. Loppusuorituksen eräpäivä on viimeistään 30 vrk ennen loman alkua. Mikäli varauksen tekoajankohdasta on alle 30 vrk varatun jakson alkamispäivään, lähetetään vain yksi lasku, joka sisältää kokonaissumman. Ellei asiakas maksa suorituksia eräpäivään mennessä, voi Tahko-Tours yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään varauksen hinta kokonaisuudessaan tulematta jääneeltä asiakkaalta.

Peruutukset suoraan Tahko-Toursin myyntipalveluun tehdyissä varauksissa (ei koske yhteistyökumppaneiden kautta tehtyjä varauksia)

Peruutusehdot:

Peruuttaminen yli 30 vuorokautta ennen majoitusta – ilmainen

Peruuttaminen alle 30 vuorokautta ennen majoitusta – veloitetaan 25% varauksen hinnasta

Peruuttaminen alle 15 vuorokautta ennen majoitusta – veloitetaan 50% varauksen hinnasta

Peruuttaminen alle 5 vuorokautta ennen majoitusta – veloitetaan 100% varauksen hinnasta

Varauksen peruuttaminen ilman peruutuskuluja on mahdollista poikkeuksellisten olosuhteiden nojalla myös alle 30 vuorokautta ennen majoitusta. Asiakkaalla on halutessaan oikeus saada kaikki rahat takaisin tai siirtää varausta myöhemmälle ajankohdalle.

Tahko-Toursin oikeus peruuttaa varaus

Tahko-Tours voi perua varauksen, mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Varausehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään.