Kesällä

Tahko-Toursin lomakylän asiakkaiden käytössä kesäisin on urheilukenttä, jonne on saatavilla pelivälineitä ilmaiseksi vastaanotosta. Kentällä voi pelata tennistä, sulkapalloa, koripalloa ja lentopalloa. Lomakylässä on myös lasten leikkikenttä, sekä grillikodat asiakkaiden vapaasti käytettävissä.

Hiekkaranta on erinomainen uintiin ja käytössä on myös polkuveneet. Soutuvene kuuluu lomahuvilan vuokrahintaan, muille erikseen vuokrattavissa. Tahko-Toursilta voi myös vuokrata soutuveneen perämoottorilla, tai moottoriveneen. Lisäksi järjestämme vesi- ja kalastusretkiä moottoriveneellä. Syväri on kaunis järvi tuhansine saarineen, joista löytyy myös laavupaikkoja. Illalla auringonlaskun aikaan kala syö hyvin ja maisemat ovat päätä huimaavat.

Golfaajille Tahko-Tours on mainio paikka, sillä sijaitsemme vanhan ja uuden golfkentän välissä. Tarjoamme asiakkaillemme golfliput kilpailukykyiseen hintaan – pyydä tarjous golflomalle!

Kauttamme onnistuu varaukset myös muihin Tahkon alueen aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi Tahko Safareiden paintball-peleihin, tai e-bikevuokrauksiin. Pyydä rohkeasti meiltä aktiviteettiehdotuksia, niin hoidamme varaukset puolestasi!

Hinnasto

Polkupyöränvuokraus10 € / pv
15€ / vrk
Sähköpotkulaudan vuokraus20€ / pv
30€ / vrk
50€ / 2 vrk
Soutuvenevuokraus25 € / pv        35€ / vrk     120€ / viikko          
TT asiakkaille 20 € / pv, 100 € / viikko
Huvilamajoittujille sisältyy hintaan
Perämoottorin vuokraus (2,5 hv)25 € / pv
35€ / vrk
160 € viikko   
Perämoottorin vuokraus (5 hv)30 € / pv
40€ / vrk
190 € viikko   
Moottoriveneen vuokraus (20 h/v)130 € / pv
Bensa3 € / 1 L
Vesiretki (moottorivene 150 h/v) kuljettajan kanssa130 € / h / 1-5 hlöä
Kalastusretki oppaan kanssa300€ / 3h / max. 3 hlöä
Vesisukset moottoriveneellä ja kuljettajalla130 € / h
SUP-lauta25 € / 2 h
Polkuvene10 € / 0 – 3 h – TT asiakkaille ilmainen
Virveli 15 € / pv
Onki5 € / pv
Tenniskenttä + välineet15 € / 1,5h, lisätunti 10 €
TT asiakkaille ilmainen
Lentopallo / koripallo / sulkapallo + välineet15 € /1 ,5h; lisätunti 10 € 
TT asiakkaille ilmainen
Päivävuokra kello 9:00-17:00
Vuorokausivuokra 24 h
Kaluston vuokrausehdot

Talvella

Joka talvi jäädytetään oma urheilukenttä luistelukentäksi. Kenttä on kaikille avoin ja luistimet voi vuokrata Tahko-Toursin vastaanotosta. Lisäksi lapsille tehdään pulkkamäki vastaanoton viereen. Pulkat ja liukurit saa ilmaiseksi käyttöön vastaanotosta.

Rantasaunan edustalla pääset virkistymään avannossa. Avanto on kaikille avoin ja sitä voi käyttää milloin tahansa. Vastaanoton auki ollessa voit kysyä pukeutumistiloja saunalle tai vastaanottoon. Sauna on vuokrattavissa erikseen.

Pilkille ei ole pitkä matka ja pilkkivälineetkin voi vuokrata kätevästi Tahko-Toursin vastaanotosta.

Myöskin hiihtoladuille pääset suoraan lomakylän pihasta, sillä jääreitti kulkee heti järven jäällä ja maastoreitti aivan päätien toisella puolella.

Varaa sauna Varaa palju

Hinnasto

Luistimet5 € / 0 – 3 h , 10 € / pv
TT asiakkaille 3 € / 0 – 3 h, 7 € pv
Pilkkionki5 € / pv 
Pilkkikaira kalastukseen10 € / pv
AvantoIlmainen
Päivävuokra kello 9:00-17:00
Vuorokausivuokra 24 h
Kaluston vuokrausehdot

Vuoden ympäri

Majoittuessasi Tahko-Toursilla voit vuokrata paljun käyttöösi. Vuokrattavana 8-hengen diesel-lämmitteinen porepalju LED-valoilla, tai normaali puulämmitteinen 6-hengen palju.

Tilaussauna on mainio paikka erilaisiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin. Saunalle voit vuokrata myös paljun tai tilata ruokailut kauttamme.

Tahko-Toursin kuljetuspalvelu palvelee etukäteen sovittuna ajankohtana. Kyytiä voit kysyä esimerkiksi lento- tai rautatieasemalle, tai Tahkon ja Kuopion keskustoihin.