Talviaktiviteetit Tahkolla

Suomen neljänneksi suurin hiihtokeskus kutsuu lumiseen seikkailuun! Legendaarisen Tahko Mountainin rinteet houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen uutta väkeä lumisten lajien pariin. Tahkolta saat kaiken mitä tarvitset lumiseen seikkailuun. Laskettele ja lumilautaile huippuunsa huolletuilla rinteillä. Jos laji on uusi, löydät alueelta välinevuokraamot sekä ammattilaiset opastamaan oikeanlaiseen menoon. Hiihto- ja alppikoulun lisäksi tarjolla on satoja kilometrejä hiihtolatuja niin virkistäytymiseen kuin todellisille treenaajille.

Myös seikkailumielellä retkeily ja lumikenkäily sekä talvipyöräily, moottorikelkkailu ja porosafari ovat hauskoja tapoja tutustua talviseen Tahkoon. Perinteinen pulkkamäki houkuttelee kaiken ikäisiä ja kruunaa lumisen päivän.  

Tahko Mountain hiihtokoulu toivottaa tervetulleeksi niin lapset kuin aikuisetkin, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta.

Tahkolahti muuttuu talvella jäiseksi seikkailuareenaksi, jossa tekemistä riittää. Jään vuoraamat maisemat valloittavat talvisella järvellä liikkujat. Hauska jääkarting luonnonjään päällä sopii sekä lapsille että aikuisille. Luistelemaan ja jääkiekon makuun pääset hoidetuilla kentillä ja kaukaloissa. Rauhaa, hiljaisuutta ja kalaonnea etsiville on tarjolla valmiiksi hyviksi havaittuja pilkkialueita, joille voit suunnata myös oppaan johdolla.

Tahkon rinteet